Diensten

Achter iedere prikkelende en doeltreffende uiting
schuilt een proces vol ideeën, concepten en ontwerpen.

De diensten

Van de start van jouw business tot het behouden van het succes, wij helpen ondernemers met een authentieke positionering en het vergroten van zowel de online als de offline zichtbaarheid van het bedrijf. Heb jij niet overal hulp bij nodig, maar ben je wel opzoek naar wat extra ondersteuning? Ook dan ben je aan het juiste adres.

Ontwerpbureau Samedia - ontwerp idee uitwerken vormgevers ontwerper

Concept  

Ontwerpbureau Samedia - grafisch ontwerp typografie merk identiteit branding

Creatie  

Ontwerpbureau Samedia - huisstijlhandboek huisstijl ontwerp bedrijf drukwerk relatiegeschenk print

Realisatie  

Ontwerpbureau Samedia - concept realisatie interieur ontwerp strategieOverige  

Concept

Een sterke en unieke brand neerzetten begint bij het maken van een strategie. Als merkstrateeg en visuele vormgever helpen wij bij het ontwikkelen van een krachtige merkidentiteit. Dit vormt de basis voor het concept van alle communicatie uitingen. Wij gaan verder dan enkel het visuele ontwerp. Het totaalplaatje moet kloppen en dit moet door de gehele organisatie geleefd worden.

 In deze fase analyseren we de organisatie en de doelgroep. Het is onze taak om het verhaal van de organisatie vorm te geven en dit om te zetten tot een doeltreffend visueel ontwerp. Dit alles wordt vormgegeven in een brandbook, dat jarenlang gebruikt kan worden binnen de organisatie.

 Het resultaat?

Een heldere positionering waarmee jij je als organisatie onderscheidt en sterk neerzet in de markt.

Ontwerpbureau Samedia - ontwerpproces grafisch ontwerpbureau reclamebureau printshop
Ontwerpbureau Samedia - ontwerpproces huisstijl logo ontwerp design

Creatie

De boodschap is bepaald, het verhaal is verteld en de strategische beslissingen zijn genomen. Nu is het tijd voor het ontwerp, het design van alle marketingcommunicatie uitingen volledig gefocust op resultaat. We gaan ervoor zorgen dat ieder ontwerp de juiste snaar raakt en het merkimago versterkt. Met het juiste ontwerp zetten we de organisatie aantrekkelijk en krachtig neer en wordt de verbinding gelegd tussen het bedrijf en de doelgroep.

In deze fase gaan we aan de slag met het creatieve ontwerp. Van de volledige huisstijl en spraakmakend webdesign tot fotografie, content creatie en het doelgericht inzetten van crossmediale campagnes.

 Het resultaat?

De visuele identiteit van het bedrijf wordt sterk vormgegeven voor alle facetten binnen de organisatie.

Realisatie

Naast dat we de effectieve designs ontwerpen, zorgen we er ook voor dat deze gezien worden. Van creatie tot realisatie. Wij verzorgen al het drukwerk, van gevelbekleding tot bestickering van ramen en auto’s. Iedere ontwerp, hoe groot of klein wordt doorgevoerd zoals we dat voor ogen hebben.

Het resultaat?

Krachtige designs overal op de juiste wijze weergegeven volledige gefocust op de gewenste merkbeleving en de groei van de organisatie.

Ontwerpbureau Samedia - merkstrategie concept identiteit bedrijf marketing

Overige diensten

Ben jij al een eind op weg en wil je enkel gerichte hulp bij jouw vraagstuk? Ook dat kan!

Webdesign & hosting

Een goede website gaat verder dan een mooie layout. Natuurlijk zorgen we daar ook voor, maar er is meer. Het gaat ook om snelheid, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk om de zichtbaarheid van de site. We ontwerpen een doeltreffende website die aansluit bij de doelstellingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jij hier geen omkijken naar hebt. Wij zorgen ervoor dat de site altijd up and running en up to date is. Betrouwbare hosting zit hier uiteraard ook bij inbegrepen.

Samedia - website bouwen - webdesign wordpress eigen site

Autobelettering

De offline zichtbaarheid is misschien wel net zo belangrijk als de online zichtbaarheid wanneer jij jouw merk sterk wilt neerzetten. Met aansprekende autobelettering vergroot de naamsbekendheid van de organisatie. Je draagt de boodschap continu uit en bent een blikvanger op de weg. Nog nooit was filerijden zo effectief! Wil jij het wagenpark (groot of klein) een professionele en gepast uitstraling geven? Neem dan contact op!

Raambelettering

Zodra iemand in de buurt van het bedrijfspand komt wil je direct duidelijk maken waar jij voor staat en wat er binnen de organisatie gebeurt. Laat jezelf van de beste kant zien met creatieve, doeltreffende raambelettering. Wij zorgen ervoor dat de raambelettering aansluit bij de visuele weergave van de organisatie, zodat hiermee direct de identiteit van het bedrijf zichtbaar wordt. Ben jij opzoek naar een betrouwbare partij die alle bestickering uit handen kan nemen? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek over iedere uitdaging op dit gebied!

Ontwerpbureau Samedia - grafisch design ontwerper vormgever

Grafisch design

Alle visuele uitingen zijn essentieel voor het aantrekken van de juiste klanten. Wil jij een huisstijl laten ontwerpen of heb je een professioneel design nodig voor een brochure of ander drukwerk? Laat ons je helpen! Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jouw verhaal sterk naar buiten kunnen brengen met aansprekende designs. Meer weten? Wij horen graag wat jouw wensen zijn.

Producten

Buitenreclame

Binnenreclame

Beurs & Evenement