Concept

Je kunt nog zo’n goed idee hebben, zonder duidelijke strategie
is een goed idee weinig waard.

Waar we goed in zijn

Wij zorgen ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt, door te beginnen bij het maken van een goed concept en een passende strategie. Je hoeft het niet alleen te doen. Juist door samen een idee om te zetten tot een sterke business gaat het zoveel sneller, gemakkelijker en leuker. Met als resultaat dat jij eerder jouw doel bereikt.

Ontwerpbureau Samedia - brainstorm succesvol ondernemen ondernemer groei merk identiteit

Concepting  

Ontwerpbureau Samedia - strategie proces succesvol ondernemen

Strategie  

Ontwerpbureau Samedia - webapplicatie ontwerp design bouwen website

Online  

Van idee naar concept

Wanneer je jouw business sterk in de markt wilt zetten, heb je een duidelijk concept nodig. Hoe ga jij ervoor zorgen dat jij je onderscheidt van de concurrenten, dat jouw doelgroep je direct herkent en dat jij het vertrouwen uitstraalt, waardoor klanten met je willen werken? Dit wordt allemaal uitgewerkt in een helder conceptueel plan: het begin van jouw merkidentiteit.

Wat gaan we doen:

  • Sparren om jouw idee helder op papier te krijgen
  • De merkidentiteit bepalen
  • Het onderscheidend karakter van de organisatie vormgeven

Van concept naar strategie

Wanneer de merkidentiteit en de positie in de markt is bepaald, is het zaak een duidelijk plan te maken. Een strategie waar jij jouw beslissingen op kunt baseren, zodat jij concrete stappen kunt gaan zetten richting het einddoel. Als Samedia zijn wij expert in het uitwerken van een volledige marketing- en communicatiestrategie. Aan alles wordt gedacht, om ervoor te zorgen dat niemand meer om jouw business heen kan.

Wat we doen:

  • Marketing- en communicatiestrategie uitwerken
  • Online en offline branding formule neerzetten
  • Visuele aspecten van de organisatie weergeven

Van strategie naar creatie

Je hebt niets aan een strategie wanneer deze niet wordt opgevolgd. Uiteindelijk is het zaak dat er daadwerkelijk stappen worden genomen. Dat de strategie wordt uitgerold en gewaarborgd wordt. Ook daarvoor is Samedia jouw partner. Wij zorgen niet alleen voor het opzetten van een duidelijk en uitvoerbaar plan. We helpen ook bij de creatie en realisatie van de benodigde stappen, om jouw business te professionaliseren en krachtig zichtbaar te maken bij jouw ideale klant.

Haal alles uit je merk

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op
of kom een keer op de koffie. We vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken!

Volg ons