Let’s meet

Je hebt een prachtig businessmodel waar je helemaal in gelooft, maar hoe laat je dit ook aan de buitenwereld zien? Dat is precies waar wij van Samedia jou bij helpen!

Over Samedia

Het draait allemaal om de connectie tussen de organisatie en de doelgroep. Hoe ga jij de buitenwereld laten zien wat jij allemaal in huis hebt? Sinds 2011 is dit waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wij houden van bedrijven met ambities die groot durven te dromen. Door onderdeel te worden van de organisatie zetten we een innovatieve strategie neer, schetsen we het verhaal van de organisatie en zorgen we voor een duidelijke boodschap naar de doelgroep. Alle uitingen, zowel intern als externe worden op één lijn gebracht. Dit betekent een duidelijke profilering van het merk, meer zichtbaarheid en een professionalisering van de organisatie.
Geen onduidelijkheden meer, maar een duidelijke strategie voor de gehele organisatie en een heldere boodschap aan de ideale klant.

Meet the team

grafisch-vormgever-ontwerpbureau

Samet

Art director

Marketingbureau-marketeer-strateeg

Jean-Louis

Creatief strateeg

Website-webdesign-webdeveloper

Remko

Developer
Branding-Merkstrategie-Socialmedia

Leyla

Projectmanager

Fotograaf-bedrijfsfotograaf-reclamebedrijf

Nelson

Fotograaf

Signbedrijf-Reclamebureau-ontwerpbureau

Karleen

Grafisch ontwerper

Wil jij werken in ons team?

Op dit moment hebben we geen vacatures.
Kunnen we jou echt niet laten lopen?
Overtuig ons en stuur je motivatie en cv naar info@samedia.nl

"Een professioneel marketingbureau dat niet alleen grote creativiteit biedt, maar ook consultancy, ondersteuning en implementatie van marketingstrategieën en campagnes. Een totaaloplossing voor een bedrijf als het onze, dat op zoek is naar full-service marketingondersteuning."

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

"Uitstekende designs, luistert goed naar de wensen en draagt constructief bij. Fijne partij om mee samen te werken!"

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

"Ze hebben voor ons een mooie nieuwe huisstijl en website ontwikkeld en staan nu aan het begin van onze digitale marketingcampagne voor de rest van het jaar. We zijn verheugd om te zien waar de samenwerking tussen Samedia en Omnibus ons naartoe brengt, en zijn erg optimistisch over de resultaten van onze gezamenlijke inspanningen."

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

Dit is wat wij doen

Als team met verschillende expertises kunnen wij vrijwel iedere marketing- en communicatie vraagstuk uit handen nemen.
Dit hebben we onderverdeeld in drie expertises:

Concept-brainstorm-huisstijl

Concept

Een goed concept is gebaseerd op een sterke strategie die de kern van de organisatie weergeeft. Enkel een idee brengt jouw bedrijf niet tot leven, het is de kunst dit idee om te zetten naar een onderscheidend en uitvoerbaar concept. Laat dit nu precies zijn waar wij goed in zijn!

Ontwerpbureau-grafisch-design

Creatie

Om het concept daadwerkelijk te realiseren hebben wij verschillende specialisten in huis. Van grafisch vormgever en fotograaf tot signspecialist en webdeveloper. Alles om ervoor te zorgen dat bedachte online en offline marketing- en communicatie uitingen gecreëerd worden passend bij het concept.

huisstijl-drukwerk-belettering

Realisatie

Met alleen het ontwerp ben je er nog niet. Gelukkig beschikken wij over alle apparatuur en kennis om de designs tot leven te brengen. Of het nu gaat om het drukken van flyers en menukaarten of om het beletteren van het wagenpark of het aankleden van de buitengevel. Wij zorgen ervoor dat alle uitingen op de juiste manier worden gerealiseerd.

Zijn we een match?

Is jouw business toe aan een upgrade?
Of je nu starter bent of jouw bedrijf een rebranding nodig heeft, wij staan voor je klaar!

Haal alles uit je merk

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer op de koffie. We vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken!

Volg ons