Let’s meet

Je hebt een prachtig businessmodel waar je helemaal in gelooft, maar hoe laat je dit ook aan de buitenwereld zien? Dat is precies waar wij van Samedia jou bij helpen!

Over Samedia

Het draait allemaal om de connectie tussen de organisatie en de doelgroep.
Hoe ga jij de buitenwereld laten zien wat jij allemaal in huis hebt? Sinds 2011 is dit waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Wij houden van bedrijven met ambities die groot durven te dromen. Door onderdeel te worden van de organisatie zetten we een innovatieve strategie neer, schetsen we het verhaal van de organisatie en zorgen we voor een duidelijke boodschap naar de doelgroep. Alle uitingen, zowel intern als externe worden op één lijn gebracht. Dit betekent een duidelijke profilering van het merk, meer zichtbaarheid en een professionalisering van de organisatie.

Geen onduidelijkheden meer, maar een duidelijke strategie voor de gehele organisatie en een heldere boodschap aan de ideale klant.

Meet the team

Ontwerpbureau Samedia - reclamebedrijf grafisch vormgever design illustrator

Samet

Eigenaar / Designer

Ontwerpbureau Samedia - merkstrategie content copywriting tekstschriijver

Jean Louis

Projectmanager

Ontwerpbureau Samedia - communicatie marketing design ontwerp reclamebureau

Leyla

Projectmanager

samedia - webdeveloper webdesign wordpress website ontwerpen

Remco

Developer

Ontwerpbureau Samedia - signing - beletteraar reclame belettering sticker auto reclame gevel raamstickers

Karleen

Sign specialist

Ontwerpbureau Samedia - fotografie video foto fotograaf productfotografie professioneel

Nelson

Senior Designer

fotografie-fotograaf

Zola

Fotograaf

Wil jij werken in ons team?

Op dit moment hebben we geen vacatures. Kunnen we jou echt
niet laten lopen? Overtuig ons
en stuur je motivatie en cv naar info@samedia.nl

"Prima service, duidelijke communicatie en denken goed mee. Samedia is al jaren de vaste aanspreekpunt voor alle digitale uitingen van Toys.nl"

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

"Prima service, duidelijke communicatie en denken goed mee. Samedia is al jaren de vaste aanspreekpunt voor alle digitale uitingen van Toys.nl"

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

"Prima service, duidelijke communicatie en denken goed mee. Samedia is al jaren de vaste aanspreekpunt voor alle digitale uitingen van Toys.nl"

Marc Versteeg
Directeur, Toys.nl

Dit is wat wij doen

Als team met verschillende expertises kunnen wij vrijwel iedere marketing- en communicatie vraagstuk uit handen nemen. Dit hebben we onderverdeeld in drie expertises:

Ontwerpbureau Samedia - professioneel reclamebureau strategie merk bedenken logo

Concept

Een goed concept is gebaseerd op een sterke strategie die de kern van de organisatie weergeeft. Enkel een idee brengt jouw bedrijf niet tot leven, het is de kunst dit idee om te zetten naar een onderscheidend en uitvoerbaar concept. Laat dit nu precies zijn waar wij goed in zijn!

Ontwerpbureau Samedia - professioneel reclamebureau creatie

Creatie

Om het concept daadwerkelijk te realiseren hebben wij verschillende specialisten in huis. Van grafisch vormgever en fotograaf tot signspecialist en webdeveloper. Alles om ervoor te zorgen dat bedachte online en offline marketing- en communicatie uitingen gecreëerd worden passend bij het concept.

Ontwerpbureau Samedia - professioneel reclamebureau realisatieie

Realisatie

Met alleen het ontwerp ben je er nog niet. Gelukkig beschikken wij over alle apparatuur en kennis om de designs tot leven te brengen. Of het nu gaat om het drukken van flyers en menukaarten of om het beletteren van het wagenpark of het aankleden van de buitengevel. Wij zorgen ervoor dat alle uitingen op de juiste manier worden gerealiseerd.

Zijn we een match?

Is jouw business toe aan een upgrade?
Of je nu starter bent of jouw bedrijf een rebranding nodig heeft, wij staan voor je klaar!

Haal alles uit je merk

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer op de koffie. We vertellen je graag hoe wij jouw merk nóg sterker kunnen maken!

Volg ons